22 Ekim 2007 Pazartesi

ZOMBIE LOAN - Payment.8


Payment.8 - Alone Even After Death

Keşke bu güzel konu ve bu güzel OST hatırına daha iyi bir anime kalitesine sahip olsaydı bu seri.. :(.. ya da eğer ikinci bir sezon olacaksa başka bir ekip yapsın bunu!

Bu bölümde de Shito-sama yine güzelliğinden bizlere bolca sundu, bunun için teşekkür ediyorum mangaka'ya!! (Bonus capture sayısı çok yani)


Shito odasına geldiğinde eşyalarının karıştırılmış olduğunu görür ve çok sinirlenir. Kimin yaptığını tahmin ettiğini söyleyerek yanına gider. (Geçen bölümün sonunda odasında çinli bir adamın olduğunu görmüştük.)

Shito sinirle gittikten sonra bir sarışın Chika'nın boynuna atlar. Tanıştırıyım Akatsuki Yuuri Chika-kun'un babası evet evet bu sarışın bir erkek:P. Michiru foreigner diyor kendisine ve konuşurken ingilizce kelimeler çok kullanıyor yani Chika'nın babasının ABD'li olduğu açık. Kısa süre görünmüş olmasına rağmen Japon geleneklerini çocuklarına yaşatmaya çalıştığını ve çocuklarını rahatsız edici derecede sevdiğini söyleyebilirim :).Chika'nın kızkardeşi Momoka da babasıyla beraber Chika eve hiç gel(e)mediği için onu ziyarete gelmişler. Kızkardeşi orta okul öğrencisi (tabun!), elinde sürekli cep telefonuyla mesajlaşan tipik ergen kız :). Michiru yaşıtlarından daha ufak tefek olduğundan Momoka abisine, "hani bu yurtta sadece Lise öğrencileri kalıyordu?" biraz sen beni mi kandırdın manasında soruyor sanki. Sanırım o da yurda gelmek istemiş Chika da böyle bir bahane sunmuş olmalı. Michiru, "Ben abinin sınıf arkadaşıyım," diyor bozularak (garibim:p kimse kaale almıyor kızı). Michiru Chika'nın çok neşeli ve mutlu bir ailesi olduğunu farkediyor.



Shito-kun, adının sonradan Toho olduğunu öğreneceğimiz odasındaki Çinli adamın yanındadır ve ondan nefret ettiği ama yanına gelmekten başka çaresi olmadığı da anlaşılıyor.Toho Shito'ya Zombie Loan ofisindekilerle arkadaş olmamasını söyler, "ne de olsa sen bir canavarsın," (daha çok senin ne olduğunu bilseler senin arkadaşın olmazlar anlamında konuşur)der. (Bu arada Toho, Bleach'deki Ichimaru Gin'e çok benziyor) Şimdi canavarımızı biraz eğitelim diyip parmağından bir enerji çıkar (Kekkaishi veya Kidou benzeri bir şey), Shito-kun'a diz çökmesini söyler.

Shito bitkin bir şekilde yurda döndüğünde Chika ona destek olmaya çalışır sonuç olarak kavga ederek Shito'nun moralini biraz düzeltir :). Kavga esnasında Chika Shito'ya "Choroge" der altyazı notuna göre (Shito'nun saçındaki iki tane antenimsilere diyormuş :p)

Michiru temiz çamaşırları herkesin odasına bırakırken, Shito odasında olmadığından girip onunkileri bırakır. Bu sırada gözüne güzel bir tarak çarpar. Acaba Shito-kun'un mu bu der ve yanına alır?? (Şimdi kızım niye onu alıyorsun çocuğun odasındaki eşya sana ne değil mi?)

Shiba'nın bahsettiği komitedeki kadın ve çocuk suratlı bir doktor anlaşmayı imzalar. Kadın "araştırmalarınızda hızlı gelişmeleri bekliyoruz," der ve ekler "sonsuz gençliğe kavuştunuz." Yani zombie!

Zombie Loan ofisinde Michiru, Chika-kun'a ek iş olarak boncuk dizme işi yaptığını söyler. Tanesi 10 yen'den "Pearl craft"!! "Şimdiden beşyüzyetmiş yenlik iş var burada! Uzun bir yolculuk bir adımla başlar! Tozlar yığalarak..." şeklinde azimle devam ederken Chika'nın sabrı taşar ve çıldırır :p. Yuuta çok yüklü bir zombie işi bulur, bizimkiler hemen işe koşarlar tabii..

Bu arada Watashimori kendi kendine konuşur; "Illegal sözleşmeli zombiler son günlerde çok fazla. Hem bu dünyada hem de diğer tarafta her tarafa yayılmaya başladılar. Üsttekiler ciddileşmeli.. Ama hala bizim için kar zamanı."

Deli doktor yeni bir canavar üretmiş deli deli sugoi sugoi demektedir. Ve daha önce yaptığı iki golem'i görürüz. İri yarı olan golem diğer araştırma bedenini ortadan kaldırmak için elektrikli testeresini çıkarır (Bu bölümler atıştırma yaparken seyredilebilecek türden değil).

Michiru aka "super four eyes" yüklü para getirecek olan zombiyi ararken, gözlerinin zorlandığını farkeder. Bunu gören Shito blueberry sakız uzatır. Gözlere iyi geldiğini söyler. Michiru biraz şaşkınlıkla sakızı alır. Chika, Shito'ya neden insanlara sürekli soy isimleriyle seslendiğini sorar; Kita-san (Michiru), Akatsuki (Chika) gibi..
Shito: Niye yanlış bir şey mi der?
Chika: Hayır sadece çok sıkıcı. İsmimi kullanman daha kolay olur bence.
Shito: Senin ismin Tarou muydu???!!
Chika: Bunu bu kadar düzgün bir yüzle söylediğin için çok etkilendim!!!!
Shito: Yok yok.. maru. Taroumaru!
Chika: Benim ismimde marou filan yok !!!!! Balıkçı mıyım ben??!! Akatsuki Taroumaru?? diye isim mi olur muş!!!! Chika Chika!!!!!!! Onun ismi Michiru veya Gopher (hizmetçi köle:p "bachiru" gibi bir şey diyor bulamadım japonca kelimeyi oradaki) Ben Chika sen de Shito anladın mı !!??? Biz bu işi beraber yapmak zorundayız ama aynı zamanda arkadaşız. Kapa çeneni ve söyle Chika-sama!!! Gopher four eyes!!! (pashiru megane!)
Michiru: Ben Kita-san'ı tercih ediyorum o zaman.

Shito tam "Chi" der. Herkes söylicek diye heyecanlanırken (Chika'nın chibi formuna hastayım). Ne gerek var hadi gidiyoruz moron! Şeklinde cümlesini bitirir. Chika ve Shito kavga ederken Michiru cebinden Shito'nun odasındaki tarağı çıkarıp uzatır (kaşınmak diye buna diyorlar). Özür dilerim yanlışlıkla bunu buraya kadar getirdim der. Shito çok sinirlenir; "Nereden buldun bunu? Benim odama benden izin almadın mı girdin? Bir köpek bile başkasının bölgesine saygı göstermede daha akıllıca davranırdı. Bir daha sakın böyle bir şey yapma. Seni Pislik. Bir dahaki sefere seni öldüreceğim." (Tamam biraz ağır oldu ama haklı çocuk) Michiru ağlamaya başlayarak tekrar özür diler.
Chika, Shito'nun bu davranışına çok sinirlenerek, "biraz ileri gitmedin mi, kız zaten başından beri özür diliyor. Hiç bir şey söylemeden dinlemek için fazla sinirlendim. Bu kadar küçük bir şey için onu ağlatmaya utanmıyor musun? (Chika Michiru'yu savunuyor gözlerim yaşardı)" der. Shito, "Kapa çeneni ve defol." Bu sefer ciddi ciddi kavga etmeye başlarlar. Shito arkasını dönüp giderken Chika, "nereye gidiyorsun?" diye sorar. Shito; "Tekrar benim arkadaşımmış gibi mi davranacaksın? Yeter!" Chika;" Seninle ne işim olur gerizekalı sen benim arkadaşım filan değilsin." der (":( gerizekalı Michiru!")



Shito üzgün üzgün boş sokakta yürürken bir elektrikli testere sesi duyar ve midesinde hisseder.



Bonus:

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)