20 Ekim 2007 Cumartesi

BLEACH Chapter #296 - Changed Again and Again {Özet & İnceleme}



Chapter 289'un kapağı olsun istedim ilk resim.. Nell'in maskesinin son halini de göreceğimize göre uyar diye düşündüm..

Bleach Chapter #296 - Changed Again and Again MangaShare versiyonu çıktı.

1. Download Linki
2. Download Linki

Ju-Ni scanlation çıktığında eklenecektir..

Chapter 296 by Ju-Ni:Torrent


**Spoiler istemeyenler buradan sonrasını okumamalı..**


Neliel asıl formuna geçiyor. "Declare Gamuza" şeklinde çevrilmiş. {Gamuza; küçük keçi benzeri bir antilop cinsi} Noitora panik içinde. Nell yeni formuyla yeşil mızrağıyla karşımızda... Lanzador Verde diyerek mızrağını fırlatıyor. Noitora'nın Zanpaktosu çatlıyor ve Noitora savruluyor. Ichigo hala şaşkın! :p



Sahne kopukluğu sırasında Ishida ve Renji'nin olduğu yere gidiyoruz. En son bölümde Pesche ve Dondo-chakka güçlerini ortaya çıkarmıştı. Pesche Zanpaktosunu bizlere gösterdi (şaka mı bu dedim LOL). "Bu benim kılıcım.. İsmi Ultima!! Bu ihtişamla parıldayan ışık kılıcı, taşan ruh partiküllerinden meydana geldi!" der ve Ishida'ya dönerek ekler, "Buna ne dersin Uryuu? Bir birimize çok benziyoruz değil mi? Aynı senin şeyin (thingy) gibi!" (Bohahaha yapmak istiyorum.) Ishida, "Hiç de değil! Ve ona şey (thingy) deme!!!" Bu sırada Szayel "My Minions" dediği şeyleri Pesche ve Dondo-chakka'nın üzerine gönderdiği sırada Dondo-chakka da ağzından kabzası olan elips gülle şeklinde bir kılıç çıkarır ve iki minion'u Szayel'e doğru fırlatır. Pesche; "Senin düşüşün olan bir ölümcül hata var. Szayel Aporro. Bize bir zamanlar yendiğin önemsiz düşmanlarmışız gibi küçümseyerek bakman. Nel-sama'yı savunmak için, durmaksızın çalışmaya devam ettik. Şu anki seviyemiz eski seviyemizden tamamen farklı. Bunu iyi hatırla ve yok ol. Bu ikimizin ürettiği yeni bir cero formu. CERO SINCRETICO"

Bir daha Nell'e döndüğümüzde saldırının üstünden çok geçmiş sanki Zanpaktosu hiç fırlatılmamış gibi elinde, Saf Nell-sama, "Buraya kadar NOITORA." "Umutsuzluğa kapılma. Canını almayacağım." dediği sırada Puuff şeklinde çocuk formuna dönüyor. (wtf!!!)

Alttaki not:
Gelecek sayı: Zayıf formuna dönmüş olan Nell korkunç bir krizin içinde. Ichigo ne yapacak?!

Herkes şaşkınlık üstüne şaşkınlık içerisindeyken; Nell masum masum "neler oluyor?" diyor (Yani yine hiç bir şey hatırlamıyor.) Noitora çocuk formundaki Nell'in başını kuma gömüyor. "This is over!! NELIEL!!" Sayfa notu: Neliel -> Nell!!! Bir Felaket!!

Düşünceler;

Nell double cero attığında da Nell is overwhelming! yazmıştı kenar notlarda. Şimdi de yeşil mızrağını (Green Lance) fırlattığında Her true power.. simply overwhelming!!! Ama sonuçta bir overwhelming yok maalesef. Her overwhelming sonuçsuz. Şu bölüme kadar Bleach çok kötü diyenlere burun kıvırıyordum ama sanırım gerçekten kötü yada diğer bölümleri art arda hızla okuduktan sonra bir hafta beklemek mi böyle bir tatminsizlik oluşturuyor insanda?..
Nell tam "canını almayacağım" dediği sırada çocuk formuna dönüyor yani içindeki savaşma isteği tamamen kaybolduğu için mi? Bu kadar savaştan nefret eden bir Hollow nasıl Espada olabilir, nasıl 3rd Espada olabilir? Nell şimdiye kadar kimseyi öldürmemiş mi (kendini savunmak haricinde). Savunmaksa Noitora'nın arkasını dönüp gideceğini nasıl düşünebilir? Kubo Tite nasıl düşündürtebilir bunu? Çok saçmaydı bu kısım. Nell'in masumiyetini bozmamak için mi bunu yaptı madem ağır yaralı bıraksaydın değil mi hadi öldürmek istemiyorsun...

Bir Szayel'i Renji (koskoca Abarai Renji'den ve Zabimaru'dan bahsediyoruz) ve Ishida yenemediler, bu adamlar ne yapabilirler diğer Espadalara karşı? Hadi Ichigo zar zor Grimjaww'ı yendi. Bundan sonra ne olabilir? Soul Society'nin gelmesi yakındır galiba. Orihime'nin döneceğini de sanmıyorum orada kalıp hougyoku'yu yok etmeyi deneyecek gibime geliyor.

Pesche!!!! Zanpaktosunu nereden çıkardı öyle!!! LOL yerlere yattım yani başka yer mi yoktu? Kubo Tite'ye akıl ve de fikir diliyorum son zamanlarda ne yediyse yediklerini değiştirmesini, her akşam süt içmesini tavsiye ediyorum.
Bunun dışında bu bölümün tek keyifli yeri Pesche ve Dondo-chakka'nın Szayel'e karşı olan savaşıydı. Nell değişti, değişti ve değişti.. Noitora maskesine topuğunu geçirdiğinde içim sızladı.

Pesche ve Dondo-Chakka mı yardımına koşucak
Nell'in?
Ulquiorra mı gelicek..
Grimjaw mı yerinden kalkıcak da Noitora'yı bir hamlede öldürücek?
Rukia ve Chad hala yok?
Byakuya kucağında Rukia ile mi görünecek?
Ichigo tam iyileşmediği halde ne yapabilir?

Tamam yine bir sürü soru sorduyor bize Bleach ama olayların daha etkileyici gelişmesini beklerdim..




Bu arada ilginçtir Chapter #295 The Last Mission spoilerları tartışılırken bir yerde Nell gerçek gücünü gösterecek ve ardından bir not; "wild sky sheep bafomet".. bu bafomet ile ilgili not üzerine Bafomet'in ne olduğu çeşitli resimleri hakkında yazılar çıkmaya başlamıştı ve bu 295'in spoilerındaydı. Şimdi 296'dayız ve Nell'in gerçek formu Bafomet'e çok benziyor. Bu da iki hafta önceden çıkan spoilerı bir nebze doğruluyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)