16 Ekim 2007 Salı

ZOMBIE LOAN - Payment.6 - Part.1


İşlerimi bitirdiğime göre biraz daha Zombie Loan yazabilirim!!! Bu gerçekten hüzünlü bir bölümdü ve ilk defa bu animedeki Shingami'yi gördük. Bu arada bölümler ilerledikçe Shito'ya olan sempatim de arttıyor. Bu yüzden ilk capture ona ait bugün :p.


Payment.6 - The Longing for Freedom

En son Michiru, Shito ve Chika çatıda Shiba ile buluşmuştu ve onun Butterfly olduğu artık kesinlik kazanmıştı. Shiba boynundaki siyah halkasını Michiru'ya gösterir, Shito çoktan silahını doğrultmuştur ama tam ateş ettiği sırada Chika elini namluya koyar ve Shito'ya bir şey yapmamasını söyler bu sırada Chika'nın eli parçalanmıştır. Shiba elini Chika'ya uzatır ve "Let's just go somewhere together," der. Flashbackle Shiba ve Chika'nın orta okul yıllarına gideriz. Gerçekten çok iyi arkadaş olduklarını görünce Chika'nın niye hala inanmakta zorlandığını anlıyoruz. Chika daha çok Shiba'nın zekasına ve yeteneklerine hayran görünüyor.

Shiba nasıl zombie olduğunu anlatmaya başlar, flashbackle intihar ettiği sahneyi görürüz, gözlerini açtığında bir Komitenin kendisinin zombie olarak seçildiğini söylemek üzere gönderdiği bir kadınla tanışır. Hikayesi bittiğinde. Chika'ya saldırır buna rağmen Chika ısrarla Shito'ya bir şey yapmamasını söyler. Bu arada Shiba'nın ektoplazma silahı da güzeldi gerçekten.


"Flying Steel Knife"; Shiba silahında ustalaşmak için Butterfly olarak bir çok kişiyi öldürdüğünü söyler. Ne Chika ne de Shito silahlarını kullanıcak durumda değilken, Shiba Michiru'nun yanına gelir tam saldıracağı sırada Shito silahı olmamasına rağmen korumak için kendini Michiru'nun önüne atar, (bu hareketiyle kalbimden vurdu :p) bu sırada Chika da katanasını çıkarabilmiştir.

Bu bölüm gerçekten çok güzel sahnelerle doluydu. {Michiru bu sahnede Calimero'ya benzemiş (lol).} Chika artık oldukça sinirlenmiştir, ama kısa süre sonra Shiba tarafından etkisiz hale getirilir Shiba tam öldürmek için bıçağını eline almışken silah patlar. Michiru Shito'nun silahıyla ateş edip Shibayı vurur.




Bu sahnenin damar şarkısının adını bilmiyorum ama gözlerimden yaş getirdi tebrik ederim.



Shiba sendelerken ayağı takılır, çatıdan düşeceği sırada Chika elinden yakalar... "Benimle gel boynumuzdaki halkadan kurtulalım bu gerçek özgürlük değil" der (boy!!! bühüh). Shiba kabul etmez ve Chika'nın elinden kayarak aşağı düşmeye başlar.



Shiba düşerken siyah pelerinimsi bir şey açılır ve Shinigami ortaya çıkar. Shiba'yı alan Shinigamiyi bizimkiler de şaşkınlıkla seyrederler (Shito bile!!!). Çok karizma bir giriş yaptı biz de öyle kaldık. Michiru çocukların yaraları için Yuuta'yı çağırmaya gider.



Bu bölümü çok sevdim diye daha kaç kere diyeceğim bilmiyorum. Chika'nın o üzüntüyle gidip Shito'nun sırtına yaslanarak güç almak istemesi bölümün en güzel sahnelerinden biriydi;

"Shito: Hey, I'll warn you now. Don't whine.

Chika: You idiot.... Just for a moment. Lend me your back.

Shito: You're too heavy.

Chika: Don't be so stingy. Let me.

Shito: You little shit.

Chika: Urusai, you bastard.

Shito: Die."

LOL Manyaklar :p. Bu arada güzel bir Shito anı daha hehe:p Bu bölüme çok capture koymak istiyorum o yüzden iki parça halinde yayımlayacağım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)