27 Ekim 2007 Cumartesi

BLEACH Chapter #297 - King of the Kill {Özet & İnceleme}

Bleach Manga Chapter #297 - King of the Kill MangaShare release çıktı. Her ne kadar dayanamayıp MangaShare'den çıkanı okuyacak olsam da Ju-Ni release çıktığında onun da linki eklenecektir. Ju-ni release i de okumanızı tavsiye ederim çevirisi daha özenli oluyor.. Geçen haftadan sonra bu haftaki oldukça ilginç görünüyor..

Chapter #297 by MangaShare Direkt Download 1, Download 2

ve Online okumak isteyenler için; Link 1 Link 2

Ju-Ni versiyon:Torrent Link


CHAPTER #297 - KING OF THE KILL

Bu bölüm gerçekten güzel bitti, bittiğinde evet nihayet dedim (bitmeyen savaşlar can sıksa da).
Rukia ve Chad'ı çok az da olsa görebildik, yeni espadalar konuya dahil oldu, Ichigo hala dayak yiyor ve muhteşem bir sürpriz kapanış!!! He is here He is here He is here He is here!!!!

Nell bebek haline dönmüş Noitora tarafından tekmeleniyor. Ichigo kendini Noitora'nın önüne atıyor yapabileceği hiç bir şey yok çok yaralı {ama Ichigo sen ne yaralar görmüştün...}. Noitora, Tesla'ya dönerek, 'Elimizdekileri değiştirelim. Bunun işi bitti ne yapmak istiyorsan yap,' diyor ve Orihime'yi yakalıyor.



Tesla Zanpaktosunu çıkarıyor, "Strike Down VERRUGA!"

{Verruga ispanyolca wart=siğil??? demek oluyor ama, daha çok Tesla'nın görünüşü warthog = yabani domuza benzediği için bu kelime kullanılmış sanırım. Verruga'nın kanji anlamı ise; Tusked Armored Warrior; hıımm bunu nasıl çevirsem Tusk = yabandomuzunun uzun azı dişi anlamına geliyor. Tam çevirirsek Azı Dişli Zırhlı Savaşçı (çok kötü oldu :p neyse en azından bilmeyenler ne demek olduğunu öğrendi.} Tesla'nın Bishounen görünüşünden sonra böyle iğrenç isimli çirkin bir yaratığa dönüşmesi ilginç olmasına rağmen , ama ilk bakışta insanın aklına Bonnie-chan gelmiyor da değil lol {Ganju'yu özledim!}.

Szayel savaşının olduğu yere gidiyoruz en son DondoChakka ve Pesshe Cero Sincrético ile Szayel'e saldırmışlardı. Pesshe, "Huff huff neden??" diyerek terliyor. Szayel hiç bir şey olmamış gibi karşılarında duruyor. "Neden bir etkisi olmadı??!!" Szayel, "Neden bir etkisi olmadı diye sordun? Çünkü bana çok fazla zaman verdiniz. Sadece maskelerinizi değiştirerek sizi tanıyamayacağımı mı düşündünüz? Üzgünüm, ilk gördüğüm anda sizin Neliel'in Fraccion'u olduğunuzu biliyordum. Yani Quincy ve Shinigami ile savaşırken sizi analiz ettim. Cero Sincrético? Oldukça güçlü ve harika bir teknik. Ama benim hesaplamalarımın içindeydi. PESSHE GATISSHE, DONDO-CHAKKA BILSTIN Sizi aydınlatayım. Mağlubiyetinizin nedeni bu tekniği bu savaş başladığı ilk anda kullanmamanız. Şimdi.. Sanırım bu tekniği "son kartı oynamak" olarak sayabilirim. Bunların hepsine bir son verelim!"


Rukia ve Aaroniero Arleri savaşının olduğu yerdeyiz. RUKIA buzla kaplı savaş yerinde yatıyor, gözleri açık. Aaroniero parçalanmış. Siyahi espada {Sanırım adı henüz açıklanmadı hatırlamıyorum.} Aaroniero'ya, "Beklenildiği gibi işini bitirmemişsin. Herkes fazla saf," Rukia'ya dönerek, "Hayatta olmamalıydın, ölmüş olmalıydın. Ölmüş olduğunu doğrulamanın tek yolu başını gövdenden ayırmak. Rahat uyu Aaroniero, dikkatsizliğini temizleyeceğim."

{MangaShare çevirisinde; Aaroniero'ya "son orijinal espada" Ju-Ni çevirisinde ise, "Başlangıcın son hayatta kalan Espada'sı," diyor. Nell var ama aynı özelliğe sahip midir bilemiyorum.}

Chad ve Gantenbien'in savaş yerine gelen konuklar ise Espada değil, "Exequias Lideri {henüz ismi açıklanmadı} ve arkasında ekibi." Exequias Lideri, "Chad ve Gantenbien de biraz yaşam kaldığını," söylüyor ve Zanpaktosunu çıkarıyor.

Ichigo hala Tesla tarafından berbat bir şekilde dövülüyor. Gerçekten çok kötüydü bakmak acı verici özellikle Zanpaktosunu tuttuğu bileği kırıldığı an.. Tesla Ichigo'yu fırlatıyor. Ichigo güçlükle doğrulmaya çalışırken birden yüksek bir Reiatsu hisseder!!!!!! ...What the hell??? Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım mangayı okurken He is here!!!!

"Gerçekten ölmek üzeresin, değil mi? ICHIGO!!! "

ZARAKI KENPACHI




Bundan sonra; neler olucak Zaraki Ichigo'yu gaza getirip Aiizzeennn nerdesinnnn???!!! diye bağırarak gidebilir.. veya Noitora'yı alt edebilir.. Ichigo'nun iyileştirilmesi şart bu durumda yapabileceği bir şey yok gibi Orihime bir şekilde Noitora'nın elinden kurtarılmalı.. Eğer Hanataro gelirse belki bir gece uğraşarak iyileştirebilir..

Rukia'yı kim kurtarmaya gelicek.. Byakuya'yı bekliyor insan ama çok tahmin edilebilir olacağından Ukitake olabilir belki.. Zaraki bu kadar savaş dolu bir ortama gelmişken Ikkaku ve Yumichika'nın Soul Society'de kuzu kuzu oturduklarını düşünemiyorum... Renji ve Ishida'nın yanında Ikkaku gidebilir veya kaptanı olarak Byakuya.. Zaraki Kenpachi!!!! her baktığımda daha bir mutlu oluyorum.. Zaraki buradaysa Yachiru-chan da herhalde yanında olmalı??? Ama omuzundan bakıp "Ichiii" demedi:). Keşke gelse de onun da Zanpaktosunu görsek..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)