13 Ekim 2007 Cumartesi

ZOMBIE LOAN - Payment #1 & #2




Hımm.... Öncelikle bu çok çok büyük bir keyifle seyrettiğim bir anime değil en son 4. bölümünü seyrettim. Şu ana kadar fena değil en azından güldürüyor ve gotik havası ilginç geliyor. Zaten toplam 11 bölümlük. İleride mangasına bir şans vermeyi düşünüyorum eminim daha güzeldir. AnimeYoshi sunumunu indirmeye başladım. AnimeYoshi en son 9 bölümü subladı ve devam ediyor (2 bölüm kaldı). Normalde tamamen bitmiş bir sunum daha var ama bir kere buna başladık.



Payment.1 - Eyes of the Shinigami

Bu bölüm Kita Michiru ile başlıyor, oldukça depresif (anne ve babası çok küçükken ölmüş) akrabalarının yanında yaşıyan kimseye hayır diyemeyen bir kız. Shinigami gözlerine sahip ölüm belirtisi olan boyunlarında koyu renk bir halka taşıyan kişileri görebiliyor. Derken Akatsuki Chika ve Tachibana Shito ile kaza eseri tanışıyor ve boyunlarındaki siyah halkayı görüyor onları uyarmak için takip ederken yaptıkları zombie avına tanık olup oradan kaçıyor. Chika ve Shito ise Michi-kun'un Shinigami gözlerine sahip olduğunu anlıyorlar ve beraber çalışmayı teklif ediyorlar çünkü kendileri zombie avlamalarına rağmen siyah halkayı göremiyorlar.



Şu ana kadar en sevdiğim karakter Akatsuki Chika (ne de olsa katanası var). En üstteki poster dışındakiler animeyoshi sunumundan aldığım capturelar.





Gelelim ikinci bölüme;



Payment.2 - Will You Die?

Bu bölümde Michiru halkayı kendi boynunda görür. Ve evden çıkmak istemez bu yüzden okula gitmez. Chika-kun ve Shito-kun onu ziyarete gelirler gece 11'de okul bahçesinde olmasını söylerler. (Chika'nın asıl amacı para kazanıp Zombie loan'ını ödeyip boynundaki halkadan kurtulmaktır. Bu yüzden amacı Michiru'yu yanlarında çalıştırıp daha fazla zombie avlayarak borcunu kapatmaktır. Michiru'nun durduk yerde kendisine 1000 yen borcu olduğunu iddia edip hemen ödemesini söyler hatta bu yüzden ona sürekli 500-yen lakabını taktı. Yani bu yüzden kızın peşini bırakmıyorlar o zombieleri görücek bunlar öldürücekler ve para kazanıcalar zincirlemesi :p çok çıkarcı Chika-kun çook onu böyle sevdik napalım:) ) Michiru sonunda gece okula gitmeye karar verir ve boynundaki siyah halkadan da bildiğimiz üzere ölümcül bir yara alır ama bizimkiler kendi ceplerinden parasını ödeyerek Zombie Loan ile anlaşma yapıp Michiru'nun yarasını ortadan kaldırırlar. Bundan sonra Michiru gerçekten yaşamak istediğini anlar ve yanında kaldığı akrabalarını terk edip kendi hayatını kurmaya karar verir. Bölümden bir kaç sahne;



















......

2 yorum:

  1. If you're not comfortable with it, then look for another car rental vendor. To save time and make your search even easier, the app situates a 'Sort' button at the top of the hotel listings along with a 'Filter' and a quick 'Find' icon. My father finally got a rental of a brand new Volkswagen Polo with less than 100 kilometers on the speedometer.

    Look into my site ... agence location voiture casablanca

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)