14 Ekim 2007 Pazar

ZOMBIE LOAN - Payment.5



Ohayou! Payment.10&.11'in inmesini beklerken kaldığımız yerden devam ediyorum. Öncelikle şunu belirtmeliyimki tahmin edildiği gibi ilk dört bölümdeki geyik havası 5. bölümle sona eriyor yine eğlendirmeye devam ediyor tabii ama olaylar ciddileşmeye başladı ve Shito-kun ile ilgili gizem çözülüyor gibi.. Bölüm 9'da ise Zombie Loan ile alakası olmayan bir sürprizle karşılaşıyoruz :p.




Payment.5 - Sacrifice

Bu bölüm şimdiye kadarki en heyecanlı biten bölümdü bundan sonra da görücez herhalde bu tarz sonlar.. Koyomi, Michiru'yu bir alışveriş merkezine sürüklerken Shito ve Chika da ofise gelirler. Shiba ve Yuuta Butterfly davası üstünde beraber çalışmaya başlamıştır bile..

Garibim Shito-kun ile çok pis dalga geçerler :p bu arada Shito'nun farkında olmadan yaptığı pun'da yerlere yattım (lol). Ama en çok Chika eğlendi doğal olarak :p. Shito'yu ilk defa yanakları kızarmış gördüm çok utandı ehehe..




Michiru ve Koyomi alışveriş yaparken bir gün önceki marketteki hırsızı görürler, Michiru takip etmeye başlar. Bu arada Shito ve Chika da Butterfly'ın nereye gideceğini öğrenip hareket geçmişlerdir. Hırsızı takip ederken Michiru ve Koyomi de aynı yere gelirler ama Shito ve Chika geldiklerinde onlar çoktan orada toplanan Butterfly grubuyla başka bir yere geçmişlerdir bile.. Shiba'nın sayesinde Koyomi'nin düşürdüğü telefonu bulurlar ve nerede olduklarını görürler. Bu sırada kızların kimliği ortaya çıkmıştır ve grup üyeleri onlara saldırmaya başlar, birden Yomi ortaya çıkarak Michiru'yu kurtarır, Shito ve Chika da yetişmiştir. Butterfly sandıkları kişiyi takip ederek yerini bulurlar ve nihayet öldürüp rehineyi kurtarırlar. Zombie'nin soul burial olayını bu sefer Shito yapar (ben bir tek Chika yapabiliyor sanıyordum, Shito'nun silahı da aynı işi görüyormuş). Shiba rehineyi hastaneye götürmek üzere yanlarından ayrılır.


Michiru, Koyomi, Shito ve Chika ofisteyken Watashimori dün öldürdüklerinin gerçek Butterfly olmadığını söyler bu sırada kapı çalar ve dün kurtardıkları kız zombi olarak geri gelmiştir. Otsu-san son anda yetişip zombiyi etkisiz hale getirir. Shito bunun üzerine Shiba'nın her şeyi bildiğini ve bunun zaten çok garip olduğunu söyler. Chika hayır olamaz öyle şey der.. Yomi ortaya çıkar ve zombideki mesajı okur. Butterfly buluşmak üzere bir yer bildirmiştir. Vakit geldiğinde bizimkiler buluşma yerine giderler, Chika inanamaz bir ifadeyle bakar... karşılarında Shiba vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)