8 Aralık 2008 Pazartesi

Kin-iro no Corda - La Corda D'oro ~ Secondo Passo~ "doki"~HOTBISHIES~"doki"

"Full Fangirl Mode On:"

Önümüzdeki bahar çok sıcak geçicek..
Kin'iro no Corda'ya ikinci bir sezon geleceği haberinden beri iki gündür "kya(>_<)kya" şeklinde dolaşıyorum. Öncelik haber ikinci bir sezon gelebileceği şeklindeydi sonradan Mart ayında bir "TV Special" yayımlanacağı kesinleşti. Yani ikinci bir sezon sayılmasa da sanırım bir kaç bölümlük kısa bir seri olacak. Mangayı takip ettiğim kadarıyla yeni karakterler :bishieler: katıldı. Her ne kadar Tsukimori Len-kun en favorim olsa da yeni karakter Aoi Kaji-kun Len'in tahtını sallayabilir. Zaten... zaten... Len...

Bu post Len ve Kaji'nin resimlerine bakmaktan biticek mi çok merak ediyorum (*.*). Manga ilk sezonda kaldığı yerden devam ediyor. 1. sezondaki "Concours" sona erdikten sonra tipik shoujo kızımız Hino inatçılığı ve olağanlığıyla bir bishie mıknatısı olarak hayatına devam ederken kemanını da geliştirmeyi ihmal etmiyor. Ousaki Sempai'den kendisine ders vermesini rica ediyor. Bu arada okula yeni bir transfer öğrenci geliyor (tenkousei); Aoi Kaji-kun öhöm.

Yo!
Kaji-kun (*___*) sadece ve sadece Hino'ya yakın olabilmek için aynı okula transfer olur (japon okullarında "bullying" olayını neden uyguladıklarını şu an hissediyorum :p). Tsukimori ve Shimizu özel bir eğitim kampına çağırılırlar. Hino, Kaji ve Tsuchiura da gizlice kampa gelirler. Hino orada "Concours" günlerini ne kadar özlediğini ve Tsukimori ile arasında ne kadar büyük bir mesafe olduğunu farkeder.

{OMG! (>.<) Kaji-kun ve Yunoki Sempai, Hino için kavga ediyor!!! Damn you Hino! Bu arada Kaji, Yunoki sempai ile ilk karşılaşmasında gizlediği bir tarafı olduğunu anlıyor.}

Hino bundan sonra daha çok azimle kemanı üzerine yoğunlaşıyor ve birgün okula yeni bir öğretmen geleceğini öğreniyor. Dahası Tsukimori Len'in eski öğretmeni olduğunu ve Len'in hakkında çok yetenekli bir öğretmen (Zaoyuni Sensei) olduğunu söylediğini duyunca ne olursa olsun ondan ders almaya çalışıyor. Zaoyuni Sensei ise Hino'ya uzun süre hayır dedikten sonra eğer yeni düzenlenen "Concours"da bir derece almayı başarırsa onu derslerine kabul edeceğini söylüyor..

Tsukimori Len spoiler'ını okumak isteyenler tıklayabilir..(~_~)



{Noooooooo!!!!!! Len gidicek mi?!!! (T_T)}
Manganın henüz ilk bölümlerinde ortaya çıksa da havasını bozmamak için spoiler olarak yazmak istedim.. Len yurtdışında eğitim almak istediğini söylüyor ama Hino'nun bu haberi duymasını istemiyor... Hino ne zaman duyacak haberim yok ama ondan başka herkes biliyor sanırım Hihara sempai ağzından kaçıracak gibi duruyor (^_^). Len bu aralar Hino'ya olan duygularının farkında görünüyor ama her hangi bir girişim de bulunmuyor (gideceği için belki de)... Zaoyuni Sensei'nin şartını duyunca Hino'ya özel olarak ders vereceğini söylüyor. Son bölüm itibariyle.. Kya "özel ders" XD.. Hino bir dereceye girmeyi başarabilecek mi? Bu TV Special Len'in yurtdışına gitmesiyle mi sona erecek.. Yoksa Hino'da onunla beraber gidecek mi? (@_@) Mart ayına ne kadar kaldı??


Spoiler'ı söyledikten sonra nasıl rahatladığımı tarif edemem :P. Bu arada resimlerin çoğu Kin'iro no Corda 2 PS Oyunundan.. Bazılarını buradan aldım devamını görmek isteyenler Picasa'daki bu albüme bakabilirler.

{Stalker'lık yapıp Kaji-kun voleybol oynarken bu resmi sadık fangirller için çektim! XD}




{Buradaki çizime ve Len'in üstündeki kedi kulaklı sweatshirt'lü haline karşı koyamadım. Bu Len'in boydan posterini istiyorum (>_<)}

7 yorum:

  1. saç renklerine bayılıyorum ben bunların ya yeşil mor gri :D bi ara bende mavi yapmıştım kendimi bunlara özenip ^.^ kulaklı sweatli halini değil de o sweate bayıldım ya bende harika :)
    buarada iyi bayramlar Kotatsuyu bayramdan sonra yayınlamaya karar verdim ona değer veriyorum ve bayramda kimse bakmazsa bunalıma girerim o_O :D

    YanıtlaSil
  2. Sweat'e de hasta oldum :P ikisine birden (^_^)! Evet saç renkleri öyle süper ama mesela kapaktaki kızın saç rengi açık pembeyse romanlarda fln tarif ederken, "..kızın saçları pembemsi uçuk bir sarıydı," diyor. Aslında düşününce o tonları andıran doğal saç renkleri gerçekten var ama onlar çizerken tam pembe, mor fln kullanıolar.

    YanıtlaSil
  3. "Kaji-kun ve Yunoki Sempai, Hino için kavga ediyor"dediğiniz sahneyi animede hiç görmedim nerden izleyebilirim?

    YanıtlaSil
  4. Bu sahne oyundan yani animede olmayabilir. Bu yazıyı yazdığımda 2. ova henüz çıkmamıştı. Mangayı da uzun zamandır takip etmiyorum o yüzden mangada çıktı mı onu da bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  5. hmm..Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  6. ben bu animeyi yeni izlemeye başladım.1.sezon bitti ama 2. sezonu çıkıcak mı?çıkıcaksada ne zaman çıkıcak?türkçe mangası var ?yardım ederseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  7. Türkçesi hakkında hiç bilgim yok. İngilizceleri de sen biliyorsundur zaten :)

    http://myanimelist.net/anime/1579/Kiniro_no_Corda:_Primo_Passo

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)