19 Şubat 2012 Pazar

Muv-Luv Alternative: Total Eclipse


Muv-Luv orijinalinde bir Visual Novel (belki de Marisa oynamıştır. Adult olmasaydı ben de oynardım :pppp) ve 2002'den beri Muv-Luv, Muv-Luv Alternate, Muv-Luv Unlimited, Muv-Luv Alternate: Total Eclipse gibi çeşitli manga ve ranobe (light novel) serilerine uyarlanmış. Ama bu yaz Total Eclipse ile ilk defa animeye uyarlanacak.

Marisa : Muv-Luv şimdiye kadar yapılmış en kaliteli visual novellardan biri olarak görülür. O kadar çok satış yapmış ki yapımcı firma ne zaman para bakımından kötü durumu düşse bir tane Muv-Luv fandisk yapıp çıkışa geçtiği söylenilir. Geçen sene Alternative'in translation'u yayınlandı.

MUV-LUV ALTERNATIVE Chronicles'dan: 

(Bir süre yüklenmesini beklemeniz gerekebilir ve sonra siyah ekrana tıklayınız)


Total Eclipse - Hikâye:

1973 yılında, BETA olarak bilinen uzaylılar, dünyayı istila etmiştir. 28 yıl sonra, Avrasya kıtasının büyük bir bölümünü fethetmişler ve küresel nüfusu bir milyara düşürmüşlerdi. Önceki askeri stratejiler ve taktikler BETA'ya karşı etkisiz kalırken, insan ırkı Tactical Surface Fighters "TSF" denilen pilot yoluyla kontrol edilen robot silahlar üretmeye başladı. 

2001 yılında dünyanın dört bir yanında elit pilotlar, Alaska'da Yukon adındaki bir BM üssünde Prominence Project'e katılmak için toplanmaya başladılar. Bu proje, BETA'lara karşı TSF'leri geliştirme ve araştırma amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından yürütülen çok milletli bir çabaydı. Ve pilotların görevi de bu prototipleri test etmekti.

İkinci Teğmen Yuuya Bridges, Japon babası onu ve annesini terk ettiği için Japonya'yı hor gören ABD ordusunun en iyi ve başına buyruk pilotudur. Bezgin üstleri, onu uzağa göndermek istediği için Yukon üssüne atanır ve çeşitli milletlerden oluşan pilotların arasında kendi soyuyla arasındaki sorunları çözebilecek midir?

9 yorum:

  1. By slowing down the digestion of other carbohydrates, fiber impedes the release of glucose
    into the blood and prevents insulin spikes.

    Look at my webpage ... adjustable dumbbell set

    YanıtlaSil
  2. You simply have to acquire the right athletic shoes for your weather.


    Look at my web blog :: please click the up coming post

    YanıtlaSil
  3. Also, the actual Strength Rods within the Bowflex Greatest two household come with a lifetime unlimited
    warranty.

    Also visit my website please click the following internet site

    YanıtlaSil
  4. If all you have got is dumb bells or maybe a barbell established or
    a bit of equally, it is possible to get an unbelievable workout.


    My blog ... bowflex selecttech 552

    YanıtlaSil
  5. This exercising typically doesn't produce any adverse side affects like some many others can do.

    my blog :: additional reading

    YanıtlaSil
  6. Installing this equipment at your house suggests you can work out when you
    really feel the need to exercise and of course additionally,
    you will get to save income in not needing to
    buy commuting to your health and fitness center or purchase membership at a gym.


    my blog - Feedback

    YanıtlaSil
  7. Without the need of currently being bewildered any longer about which physique making health supplement to settle on, switch
    about to No Xtreme.

    Feel free to surf to my webpage :: Highly recommended Internet page

    YanıtlaSil
  8. Incline on the treadmill made use of to generally be regarded a reward
    aspect.

    Also visit my web page ... click the next internet page

    YanıtlaSil
  9. With this context, if we attempted to suitable the problem, we could really be carrying out far more hurt.


    My website click through the up coming website page

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)