2 Ocak 2009 Cuma

Sonbahar Anket Sonuçları ve Reborn 2009 Takvimi


Fushigi Yuugi'nin ilk kapanış şarkısı "Tokimeki No Doukasen'i" indirdim ve bilmem kaçıncı kez dinleyip Tamahome (>_____<) kyaaa yapıyorum; über-natsukashii~.. Yeni anketi sidebar'a ekledim oldukça uzun bir liste oldu.. Sanırım bir kaç eksik çıkacaktır.. Eğer değiştirebilirsem sonradan değiştirmeye çalışıcam. Birden fazla anime seçebilirsiniz.. Ben hemen oyumu kullanıp bir sürü animeyi seçtim bile (>__<). Anket sonuçlarını yazıp yeni sezonun anketine geçebilirim artık (^_^).. İlk 5'le başlayalım; Bir numarada Tsun-tsun-tsun-derem Taiga var.. 1) Toradora! "38" (bence de sonbahar sezonunda başlayan en eğlenceli seri..)

İkinci sırada ise Shoujo tarihinin en süper kızı Kyoko-sama ile

2) Skip Beat! "24" (Skip Beat! bir numaralı mangam animeye de harika bir şekilde uyarlanıyor!!)

3) Vampire Knight Guilty "22" (Zero'yu ..pardon..:p mangasını ne kadar sevsem de animeyi seyretmedim)

4) Hakushaku to Yousei~Earl and Fairy "17" (Bishie, bishie, bishie!!!)

5) Gundam00 Second Season "16" (Gundam00 ilk sezon kesinlikle 2008'in en iyilerindendi. 2. sezon da öyle güzel devam ediyor.)

Altıncı sırada birden fazla anime var;

6) To Aru Majutsu no Index, Kuroshitsuji ve CHAOS;HEAD "15" oyla 6. sırayı paylaşıyorlar.

7) Nodame Cantabile ve Kurogane no Linebarrel (Gonzo'nun bize yaptığı muhteşem ... tarif edicek kelime bulamıyorum bu hayak kırıklığı için T_T) "12" oyla 7. oldular.

8) Kannagi ve Ga-Rei Zero "10" (Bence Nagi-sama ve Ga-Rei daha fazla oyu hakediyordu.)

9) Hyakko "9" oyla 9. sırada (Torako-chan 3. bölümdeki Torako robotlarıyla gönlümü kazanmıştı.)

10) Yozakura Quartet - Shijuusou "8" (Bu seriyi sadece Youkai'li serileri sevdiğim için seyrediyordum aslında mangasını çevirseler de okusak seri o kadar da güzel değil.)

11) Tytania, Tales of Abyss ve Ef ~A tale of melodies~ "7" (Tales of Abyss için bir şey diyemeyeceğim ama Tytania daha fazla oyu hakeden bir seri, Ef 2. sezon ise ilk sezon kadar başarılı değil diyorlar, henüz seyretmeye başlamadım T_T.)

12) Michiko to Hatchin "6" (Bu seriyi herkes çok seviyor? Niye böyle aşağılarda kalmış.. bu da henüz başlamadıklarımdan T_T)

13) Shikabane Hime "5"

Ve Bonus ~Katekyouishi Hitman Reborn 2009 Takvimi~

Aslında bir Reborn takvimi daha var ama onun kalitesi güzel değil. Hana to Yume'nin 2009 Takvimini de buldum ama megaupload'a yüklü olduğu için indiremiyorum eğer oradan indirmenin bir yolu varsa söylerseniz sevinirim T_T..

Reborn Calendar 2009


4 yorum:

  1. O listenin ilk sırası için ne kadar oy verdim hatırlamıyorum =) Az vermiş de olabilirim ama kesinlikle en iyi seriler arasında şu an benim için. Şöyle bir sebepten ötürü: Minik tsunderemiz Taiga çok iyi iş çıkarıyor izletmek için ancak diğer yandan tsunderemizin taktığı isimle "Minorin" serinin izlenmesi için en büyük nedenlerden biri. Ryuuji'nin hareketlerini saymıyorum bile =) Kesinlikle 2008 sonbaharının en başarılı serisi diyorum. Listedeki diğer seriler de üzülmesin =P onlar da iyiydi, ama ne yapalım birinci de baştan belliydi =P

    YanıtlaSil
  2. Karakterlerin hepsini ayrı ayrı seviyorum ben.. Minorin'den Inko-chan'a kadar... Bu da yazarın ne kadar iyi bir iş çıkardığını gösteriyor.. ayrıca anime ekibi de çok başarılı. Animenin filler'ları bile gayet eğlenceliydi!! Diğer ekipler baksın da örnek alsın!! Linebarrel ekibi sözüm sana T_T. (Herhalde bir 20 yıl Linebarrel diye şöyle süper bir manga vardı ama sora bir salak insanlar topluluğu mahvetti vah vah diye sızlanıcam :P şokum ve acım o derece büyük T_T.. ve içimde kurokami için de aynı şey olucakmış gibi bir his var promoyu seyrettikten sonra; "Keita is so saaaaaadd.." bkz. http://tinyurl.com/7sjgll )

    YanıtlaSil
  3. Chaos;Head. Böyle güzel bir Visual Novel. Ama bu kadar kötü uyarlanır.Umutsuzluk içimdeyim. Piyasa kaygısı ile "best happy ending" yapılmaya çalışılıp rezil edilen seriler beni umutsuzluğa götürüyor.
    Casshern Sin'in olmaması gerçekten üzücü. Serinin handikabı ilk bölümünün kötü olmasıydı o yüzden epey bir kişinin bıraktığını biliyorum. Halbuki bu sezonun flaş animelerindendi.
    Tytania'nın zaten çok kişi tarafından beğenilmesini beklemiyordum.(Baya sağlamdır ama)
    Hakushaku to Yousei 9-10. bölümleriyle baya bir hoşuma gitti(how far I managed - ehe)
    Index dönemin en iyi isimlerinden çizimleri ve karakter gelişimi ile dikkat çekiyor(toumaaaa~)(index te gelişsin artık biraz ama)
    Ga Rei sadece fakeleri ile üst sıraları zorlar ilerde baya popüler olur herhalde(anime prequel bu arada)
    EF bu sezonda yapacağını yaptı. İlk sezon daha derli toplu idi ama ikinci sezonun hakkını yememek lazım.
    Son olarak Toradora. Gerçekten dönemin amiral gemisi (çok severim bu terimi). Ancaak son bölümleri hoşuma gitmedi (herşey yoluna girdi sanki. Heyecan istiyorum. Umutsuzluk istiyorum. Zetsuboushita!) Neyse 14. ten itibaren gene karışık olaylar gelişeceğini umuyorum.
    // Resme bir türlü gözüm alışamadı. Bir orantısızlık mı var ne :D

    YanıtlaSil
  4. Ya ya gözümden kaçan çok seri oldu ilk ankette Casshern Sins gibi.. Bakalım kış anketinde daha dikkatli olmaya çalıştım inş bi eksik yoktur..

    Hakushaku to Yousei'yi bir erkek olarak 10. bölüme kadar seyretmeni hayranlıkla karşılıyorum :lol: :p

    Ga rei ztn adı üstünde "Zero".. İlk bölümü seyrettikten sonra nerde bu karakterler fln olmuştum sonra anladıkki prequel'miş ve bence mangadan farklı olması da ayrı güzeldi.. daha sonra devam da yapabilirler çok da güzel olur.

    Toradora novel'dan epey kopmuş galiba.. anladığım kadarıyla.. olsun taiga yeter minorin yeter ^^

    Taiga'nın yüzünü bir garip çizmişler cidden ama xmaslı taiga olsun diye es geçip koydum :p

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)