8 Nisan 2008 Salı

Shakugan no Shana Second Bitti.. Melon Pan İstiyorum! - III



Son 3 bölümdeyiz;

Bal Masque sarayında Sabrac hala ölmemiş ve artık burada işinin olmadığını söyler ve gider. Bal Masque ise asıl planlarına devam etmektedir. Satou babasını arayıp Outlaw'a katılmak için izin almaya çalışıyordur. Yuuji'nin babası tekrar şehre döner ve Yuuji'yle konuşmak istediğini söyler. Aslında bu konuşma sırasında Yuuji'nin evlatlık olduğunu söyliyecek sandım ama neyseki öyle çıkmadı.. Annesinin artık iyi olduğunu ama biraz sorunu olacağını söyler. Aslında geri dönmesindeki nedenin eğer Yuuji izin verirse "üç" anlamına gelen kanji'yi kız veya erkek kardeşinin isminde kullanmak istediğini söyler. Yuuji; benim için bir sorun ????? EEHHHHH!!! oluruz hep beraber. Yuuji'nin annesi Chigusa'nın hamile olduğu ortaya çıkar. Babası Yuuji'ye aslında doğduğunda bir ikizi olduğunu ama hemen öldüğünü söyler. Bu yüzden Yuuji'nin isminde "iki" anlamına gelen kanjiyi kullandığını ve bu yüzden kardeşinde de üç anlamına gelen kanjiyi kullanmak istediğini açıklar. Omodeto Yuji Nii-san!



Shana Kazumi'yle buluşur ve; Kazumi bana nasıl bebek yapıldığını öğret!! (LOL)
Kazumi; Neden bana soruyorsun??
Shana; diğerlerine sorduğumda bana endişeli endişeli baktılar. Yuuji, Kantarou (Yuuji'nin babası), Chigusa.. Sorun nedir Chigusa'nın da bir tane olucak bana da öğretin! (LOL) Alastor bile söylemedi! Kazumi öğret bana!




Kazumi;
Shana bu soruyu açıktan sormak çıplak olarak kendini göstermekten bile daha ayıp bir şey. (şeklinde açıklamada bulunur sonradan öğretti mi bilmiyoruz) (LOL).








Asıl konuya gelirsek, Shana Kazumi'ye artık Yuuji'ye onu sevdiğini itiraf edeceğini ve bir seçim yapmasını isteyeceğini söyler. Kazumi kabul eder. Shana, ikisinin de Yuuji'ye bir mektup göndererek farklı yerlerde beklediklerini ve hangisini seçerse onun yanına gitmesini yazmayı teklif eder. Kazumi'yle beraber mektuplarını yazıp Yuuji'ye gece Yuuji'ye verirler. Ertesi gün 24 Aralık, Christmas Eve'de buluşacakları yeri de yazarlar. Shana Wilhelmina'ya ne yapacağını anlatır. Wilhelmina ilk başta kızar ve kavga ederler daha sonra Shana'ya gelip ne giymek istediğini ve kıyafetini hazırlayacağını söyler-de arimasu.



Yuuji Shana veya Kazumi'nin olduğu yere doğru ilerler elinde mektuplar vardır tam kimi seçtiğini söyleyecekken. Birden Hekate ortaya çıkar ve Yuuji'yi de içine alan fuzetsu benzeri bir bariyer yapar. Hecate Reiji Maigo'yu Yuuji'den alır ve Zırhın içine koyarlar. Shana, Wilhelmina ve Margery olay yerine gelmiştir ama içeri giremiyorlardır.





Kazumi gelip Johan'ın ona Reiji Maigo'nun Yuuji'den alındığını söylediğini iletir. Yuuji içerde Reiji Maigo'yu kendisi geri almaya karar verir. Wilhelmina, Shana ve Margery içeri girmek için bir yol bulurlar. Margery önden giderek kalkan oluşturur. Sydonay girişte Margery'i yaralar. Shana ve Wilhelmina Sydonay ve Hecate ile dövüşmeye başlarlar ve Reiji Maigo'nun içindeki zırhı görürler.
Yuuji kılıcını kaybeder ve düşer.



Shana ve Wilhelmina Statue of Pride'ı yok etmeye çalışırken, Yuuji düştüğü yerden kalkar ve tekrar kılıcını almak için yukarı tırmanmaya başlar. Kılıca ulaştığında aklındaki korumak istediği isim Shana'dır. Shana Wilhelmina'nın yardımıyla Yuuji'nin olduğu yere girer. Bu arada Statue of Pride tamamen aktif olmasına ve Yuuji silinip gitmesine çok az kalmıştır.



Shana ve Yuuji karşılaşırlar beraber Reiji Maigo'yu almak için artık hareket eden Statue of Pride giderler. Statue of Pride tam Yuuji'yi öldürecekken Konoe'nin anıları hatırlar ve Shana karşısına geldiğinde ise alev kanatlarını gördüğünde çok sevdiği kuşları hatırlar. Yuuji Reiji Maigo'yu geri alır ve Shana ile birlikte uzaklaşırlar.



Sonraki gün Shana ve Kazumi tekrar mektuplarını verip aynı yerlerde Yuuji'yi beklemeye başlarlar. Saito babasına telefon eder. Kazumi ağlamaya başlar. Shana ise Yuuji'nin geldiği yöne doğru dönerek gülümser. (Umarım bu sefer doğru düzgün söylemiştir.. Neyse bunu üçüncü bir sezon olursa öğrenicez)



Yuuji büyüdü adam oldu nihayet bu sezon.. Shana söyledi, Yuuji Shana'nın yanına geldi.. Yuuji bölümün sonunda, "Şehri koruduğumuz bu gece, gelecekte neyle karşılaşacağıma inanarak dünyamı değiştirdim," diyor ve karda ayak izleri birden kesiliyor. Sanırım Shana'yla uçarak gittiler.. Ama annesini ve yeni doğacak kardeşini bırakıp gidebilicek mi gerçekten? Bilmiyorum... Vauv 3. sezonu istiyoruz!! Ama kesinlikle sezonun en iyi bölümleri 17-21 arası bölümlerdi. Wilhelmina vs. Sabrac bölümleri harikaydı.

Ve son bölümde yayımlanan 3. kapanış şarkısı;

Mami Kawada, Sense



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)