27 Nisan 2008 Pazar

Chi's Sweet Home {Tamamı renkli, üstelik içinde yavru bir kedi var-nyan!}



İşte mangalar neden siyah beyaz diye ağlayanlara reprenkli şipşirin bir manga!

Chi evini kaybetmiş bir kedi yavrusu ve manga Chi'nin yeni ailesiyle yaşadıklarını hem onun hem de ailenin bakış açısından bize anlatıyor. Özellikle "Near Death Experience" bölümünü tavsiye ediyorum LOL.

Manga 2004 yılından beri yayımlanıyor ve Mart 2008'den itibaren 3 dakikalık bölümler halinde anime olarak yayımlanmaya başladı. Zaten 3 dakikacık bir şey olduğundan ne downloadınızı ne vaktinizi ne keyfinizi bozuyor. Mangayı ingilizce okuduğumuzdan, animede Chi'nin "arere?" ya da "milkuuu" demesi ayrı bir şirin, sütünü içtikten sonra şişmiş göbeğine patisiyle pıt pıt yapmasından bahsetmek bile istemiyorum (nasıl istememekse bu da:P). Tehee bütün kedi severlere tavsiye ediyorum-nyan;).

8. bölümde Chi'nin nasıl adını aldığını görüyoruz. Chi japoncada "çiş" demekmiş. LOL Tahmin edileceği üzere bu bölümlerde Chi tuvalet eğitimi alıyor.

Animenin her bir bölümü aynı manganın bir bölümünden aynen uyarlanmış. Bu bölümlerin isimlerinden bazıları;

Cat gets lost, Cat is picked up, Cat has a near death experience, Cat forgets, Cat begins, Cat is disappointed vs.. ilk bölümler.

Aşağıda manganın ilk bölümünden sayfalar ve animenin ilk bölümünü ekledim, youtube'dan diğer bölümleri bulabilirsiniz.






26 Nisan 2008 Cumartesi

Bahar 2008 Sezonu - 2 {Kurenai}



Roman, anime ve manga olarak yayımlanan Kure-nai; Kuhoin Murasaki (7) ve Kurenai Shinkurou'nun (16, lise öğrencisi) ortak yaşamlarını anlatıyor.



Roman anime'den daha farklı bir sırayla gidiyormuş, animede ise olayları başından seyrediyoruz. Manga ise anime'deki olayların çok çok sonrasında geçiyor. Böylece anime bittiğinde bunlara ne oldu diye düşünüp durmıcaz mangayı okuyarak takip edebilicez (bu güzel çünkü manga ve anime aynı çizgide devam edince animeyi seyretmenin bir anlamı kalmıyor.)

Kuhoin Murasaki zengin ve tanınmış bir ailenin kızı, annesi ise böyle bir aileden değil bu nedenle Kuhoin ailesi babasıyla annesinin evlenmesine karşı çıkıyor ve annesi Murasaki'nin yanında hizmetçi olarak kalıyor, babası ise başka bir tanınmış ailenin kızıyla evleniyor. Murasaki'ye bu kadının annesi olduğunu söyleseler de asıl annesinin kim olduğunu biliyor. Anime'yi seyretmemi sağlayan karakter bu küçük 7 yaşındaki loli.






Murasaki, Kuhoin evinden dışarı çıkmadan hizmetçiler tarafından yetiştiriliyor bu arada gerçek annesinin ölümünü de görüyor. Etrafında hiç çocuk olmadığından ve çevresinden dolayı; hiç bir şekilde normal bir çocuk gibi düşünmüyor, hareket etmiyor. Hizmetçilerden başka kimseyi görmediği için etrafındaki herkesin onun hizmetçisi olduğunu sanıyor.

Ama Murasaki'yi sevimli kılan bu şartlar altında yetişmiş olmasına rağmen şımarık, bencil, huysuz bir çocuk olmaması. Öğrendiğinde hatasını farkedip özür dileyen, kendi başının çaresine bakmasını bilen, konuştuğu zaman bile bilmişlik yapmayan bir çocuk (tabii bunda seslendirmeyi yapan kişinin de etkisi büyük.)


Shinkurou ise Murasaki'nin yaşlarındayken anne ve babasını kaybettiğini görüyoruz ara ara flashbacklerle animede ama henüz tam hikayesi açıklanmış değil.. Shinkurou sorunlu taraflar arasında bir tür arabulucu (mediator) olarak çalışıyor (pek kibar bir "arabulucu" değil, mesela sizi rahatsız eden biri var ve ondan kurtulmak istiyorsunuz, Shinkurou o kişiyi güzel bir dille (döverek) ikna ediyor) veya bodyguard'lık yapıyor veya ne iş bulursa da diyebiliriz ama sonunda olmak istediği şey bir "mediator".




Anime'nin sinir bozucu tek yanı bütün kızların Shinkurou'ya aşık olması yani "Harem" kategorisinde bir konu.. Ama sanmayın ki animede "lolicon" olayı var Shinkurou ve Murasaki gayet masumene yaşıyorlar an itibariyle.. (ileride değişirse bilemicem ama şu anki gidişat çok güzel.) Mangada ise Murasaki ilk göründüğü karelerde, "Ben Shinkurou'nun nişanlısıyım!!!!" diyor gururla kendini tanıtırken veya "ero-onna" Tamaki-senpai (yan komşu kız) Murasaki'ye sürekli terbiyesiz şeyler öğretmeye çalışıyor (3some'ı açıklamaya çalışmak gibi tabii engelleniyor)!! Manga ve animedeki çizimler de oldukça farklı... Resimler ve snapshotlar karşılaştırınca farkediceksiniz ama ben iki halini de sevdim.. Murasaki ikisinde de çok tatlı.



SPOILER

Kure-nai 3. bölümde Murasaki Shinkurou'nun okuluna gizlice gelip okulu turlar ve çeşitli incelemelerde bulunur. Etrafındaki yeni gördüğü şeylere olan yorumlarından bahsedelim biraz ama spoiler sayılabileceğinden uyarıyorum siz iyisi mi ilk 3 bölümü seyredin ;).

Okul kütüphanesinde gezerken gördüğü bu tablo üzerine; "Bu korkunç! Böyle şeylerle Shinkurou'nun resmini ilerletmesi imkansız!"

Biyoloji Laboratuarında;

"Hey, iyi misin?"
"Hareket edebiliyor musun?"
"Korkunç!"
"Öyle görünüyor ki okulun korkunç bir yüzünü gördüm."

"Acı çekiyorsun değil mi? Biraz daha dayan.  
Güvenilir... hayır birazcık güvenilir birini 
tanıyorum."

Telefonda;

M: "Shinkurou birinin başı belada!"
S: "Kimin?"
M: "Sanırım... bir adam! Bana hiç cevap vermiyor!."
S: "Yere mi düşmüş?"
M: "Hayır ayakta duruyor! Vücudunun yarısını görüyorum ve üstüne üstlük çıplak!"
S: "Çıplak?.... Tamaki-san'ın odasında değil mi? Sakın dokunma o şeye! O büyüklerin kullandığı çok terbiyesiz bir şey! (shinkurou'nun bu noktada Murasaki'nin nerede olduğundan haberi yok doğal olarak ve evde olduğunu sanıyor)
M: "Demek sen Tamaki'nin adamısın? Kusura bakma, öyle görünüyor ki sana yardım edemem."







11 Nisan 2008 Cuma

Bahar 2008 Sezonu - 1 {Special A, Allison to Lillia, Itazura na Kiss}


Nisan'la birlikte Bahar 2008 sezonunda yeni anime serileri de başladı ve yavaş yavaş fansub grupları da harekete geçti ama hem istediğimiz çözünürlük hem iyi bir sub grubu derken hepsini seyretmeye başlamak biraz zaman alıcak. Bazılarını ise mangasını takip ettiğimden şu an seyretmek içimden gelmiyor bunlardan biri Vampire Knight. Belki mangada şu an süren çetrefilli olaylar zinciri sona erer yeni bir ark başlarsa animeye başlayabilirim derin bir nefes alıp. Neyse seyrettiklerimize geçelim..

Eğer Vampire Knight'dan Zero'yu saymazsak en süper Bishounen an itibariyle Takishima Kei. Hımm veya şöyle söyleyelim başlıktaki animeler içinde birincilik Kei'ye gidiyor.

SPECIAL A

Mangasını gülmekten sandalyeden düşerek okuduğumdan anime için de epey umutluydum. Neyseki beni çok fazla hayal kırıklığına uğratmadı, mangadakinden bile aşırı uzun çizilen bacaklar ve Hikari'nin garip saçları dışında.. Ama Takishima Kei animede de beklentilerimizi karşıladı. İlk bölüm mangayla birebir devam etti. Serinin 24 bölüm olacağı kararlaştırılmış. İnşallah filler bölüm koymadan böyle devam ederler.



Konuya gelirsek;
Special A; okulun 7 en başarılı öğrencisinden oluşan özel bir sınıf. İlk etapta konu Ouran Host Club'ı hatırlatsa da daha çok Hikari ve Kei'nin birbirleriyle yarışmasından oluştuğu için bu etki sonradan kayboluyor. Hikari babasının sayesinden çocukluğundan beri pro-güreş eğitimi almış ve 6 yaşına kadar kimseye yenilmemiştir. Kei'nin babası ve Hikari'nin babası arkadaş olduğundan tanışırlar ve bir maç yaparlar. Kei, Hikari'yi kolaylıkla yener. Bunu hazmedemeyen Hikari tekrar tekrar Kei'yi yenmeye çalışır ama başaramaz. Diğer alanlarda da (okul, ders, diğer sporlar) onu yenmek için elinden geleni yapar ama hep ikinci sırada kalır. Hikari kindar bir kızımız değildir Kei'yi aynı zamanda takdir eder ve hayranlık duyar ve geçmeye çalışır.


Anime'yi bir kere daha seyrettikten sonra Clamp-vari kol ve bacaklara ve Hikari'nin canlandırılmış haline biraz daha alışılıyor. Hikari ve Kei'nin seslendirilmesi de yine karakterlere uymuş. Eğer ileri bölümlerde saçmalamazlarsa seyretmeye kesinlikle devam edeceğim. Bu arada belirtmeden geçemicem bu serideki Hikari ve Kei dışında en sevdiğim karakter Tadashi daha ilk bölümden sevimliliğini ve Akira ile olan kavgalarını çok güzel yansıtmışlardı, Akira x Tadashi forever diyoruz (fangirl mode on).

Allison to Lilla'yı seyretmek üzere sayonara diyorum post'a kaldığım yerden edilecektir.

ITAZURA NA KISS



Bu sezonun en şirin en sevimli Shoujo animelerinden Itazura na Kiss. Anime çok uzun ve çok eski bir mangaya sahip. Manga çok eski olduğundan çizimler o kadar kötü geliyorduki okumak istemiyordum. Neyseki anime başladı ve çizimler mangaya kıyasla "harika". Kotoko bu sezonun herhalde en sevimli shoujo karakteri diyebilirim.

Kotoko okul birincisi Irie Naoki'ye ilk gördüğü andan beri aşıktır, okulun son senesinde olduğundan artık en azından itiraf ederek şansını denemeye karar verir. Kotoko'nun notları çok düşüktür ve en başarısızların bulunduğu sınıftadır Irie ise doğal olarak A sınıfındadır. Kotoko mektubunu uzatırken Irie mektubu bile okumayı reddeder. Ve aptal kızlardan nefret ettiğini söyler.




Akşam Kotoko, babası ve arkadaşlarıyla yeni evlerini kutlarken deprem olmaya başlar ve evleri yıkılır. Ertesi gün babası okuldan eski bir arkadaşının bu durumu haberlerde gördüğünü ve durum düzelene kadar yeni bir ev bulana kadar kendi evlerine kalmaya davet ettiğini söyler. Arkadaşının adının Iri-chan! olduğunu, Kotoko'yla yaşıt bir oğlu olduğunu! hatta aynı okula! gittiklerini söyler. Evin önünde IRIE! ismini gören Kotoko hala yok canım olamaz diye kendini teselli ederken kapıda bir önceki gün kendisini reddeden Irie Naoki'yi görür.

Tam bir shoujo (kız) animesi olduğundan kesinlikle seyredeceğimden eminim! Kotoko aptal ama gayet sevimli çizilmiş. Bu tarzı sevenler kaçırmasın..

ALLISON TO LILLIA

 


Bu seri iki ayrı hikayeyi birleştiren 26 bölümlük bir seri olucak. İlki Allison ikincisi Lilla bu iki kitabın konusunu bilmediğim için birbirine nasıl bağlanıcak hiç bir fikrim yok.. Hikaye iki ülkenin sürekli savaş halinde olduğu senenin 3bin küsürlerde olduğu bir yerde geçiyor ama ikinci dünya savaşı zamanlarını hatırlatıyor kıyafetler, uçaklar vs..

Allison orduda pilot ve Will çok zeki ve başarılı bir atıcı, iki iyi arkadaşlar. Will'in yaşadığı kasabada bir amcayla karşılaşıyorlar ve onlara iki ülke arasındaki savaşı durduracak bir hazinenin yerini bildiğini söylüyor. Ardından yaşlı adamı şüpheli biri alıp yanında götürüyor, Allison ve Will de yaşlı adamı kaçıran kişileri takip etmeye başlıyor. Bir macera hikayesi.. Tema olarak Last Exile'ı hatırlattı biraz.. ama tamamen farklı tabii.. İlk bölümün başlarında biraz sıkılsam da konu ilginç geldi yani seyretmeye devam edicem özellikle Lillia ikinci hikayeye nasıl bağlanıcak onu merak ediyorum.

Bir sonraki postta Kurenai'yi tanıtmak istiyorum, heyecanla alt yazısını beklediklerim ise Nabari no Ou ve Tashokan Sensou!!! Seyredip seyretmemeye karar veremediklerim Soul Eater, Neo Angelique Abyss ve To Love Ru (to love ru mangası çok eğlenceli ama animeyi de indirip seyretmek ister miyim bilemiyorum).

Yukarıdaki animeleri indirmek isteyenler;

Special A ve Itazura na Kiss için m.3.3.w fansub grubuna bakabilir.

Allison to Lillia ise Shinsen Sub+Formula Sub ortaklığında çıkıyor.

8 Nisan 2008 Salı

Shakugan no Shana Second Bitti.. Melon Pan İstiyorum! - III



Son 3 bölümdeyiz;

Bal Masque sarayında Sabrac hala ölmemiş ve artık burada işinin olmadığını söyler ve gider. Bal Masque ise asıl planlarına devam etmektedir. Satou babasını arayıp Outlaw'a katılmak için izin almaya çalışıyordur. Yuuji'nin babası tekrar şehre döner ve Yuuji'yle konuşmak istediğini söyler. Aslında bu konuşma sırasında Yuuji'nin evlatlık olduğunu söyliyecek sandım ama neyseki öyle çıkmadı.. Annesinin artık iyi olduğunu ama biraz sorunu olacağını söyler. Aslında geri dönmesindeki nedenin eğer Yuuji izin verirse "üç" anlamına gelen kanji'yi kız veya erkek kardeşinin isminde kullanmak istediğini söyler. Yuuji; benim için bir sorun ????? EEHHHHH!!! oluruz hep beraber. Yuuji'nin annesi Chigusa'nın hamile olduğu ortaya çıkar. Babası Yuuji'ye aslında doğduğunda bir ikizi olduğunu ama hemen öldüğünü söyler. Bu yüzden Yuuji'nin isminde "iki" anlamına gelen kanjiyi kullandığını ve bu yüzden kardeşinde de üç anlamına gelen kanjiyi kullanmak istediğini açıklar. Omodeto Yuji Nii-san!



Shana Kazumi'yle buluşur ve; Kazumi bana nasıl bebek yapıldığını öğret!! (LOL)
Kazumi; Neden bana soruyorsun??
Shana; diğerlerine sorduğumda bana endişeli endişeli baktılar. Yuuji, Kantarou (Yuuji'nin babası), Chigusa.. Sorun nedir Chigusa'nın da bir tane olucak bana da öğretin! (LOL) Alastor bile söylemedi! Kazumi öğret bana!




Kazumi;
Shana bu soruyu açıktan sormak çıplak olarak kendini göstermekten bile daha ayıp bir şey. (şeklinde açıklamada bulunur sonradan öğretti mi bilmiyoruz) (LOL).








Asıl konuya gelirsek, Shana Kazumi'ye artık Yuuji'ye onu sevdiğini itiraf edeceğini ve bir seçim yapmasını isteyeceğini söyler. Kazumi kabul eder. Shana, ikisinin de Yuuji'ye bir mektup göndererek farklı yerlerde beklediklerini ve hangisini seçerse onun yanına gitmesini yazmayı teklif eder. Kazumi'yle beraber mektuplarını yazıp Yuuji'ye gece Yuuji'ye verirler. Ertesi gün 24 Aralık, Christmas Eve'de buluşacakları yeri de yazarlar. Shana Wilhelmina'ya ne yapacağını anlatır. Wilhelmina ilk başta kızar ve kavga ederler daha sonra Shana'ya gelip ne giymek istediğini ve kıyafetini hazırlayacağını söyler-de arimasu.



Yuuji Shana veya Kazumi'nin olduğu yere doğru ilerler elinde mektuplar vardır tam kimi seçtiğini söyleyecekken. Birden Hekate ortaya çıkar ve Yuuji'yi de içine alan fuzetsu benzeri bir bariyer yapar. Hecate Reiji Maigo'yu Yuuji'den alır ve Zırhın içine koyarlar. Shana, Wilhelmina ve Margery olay yerine gelmiştir ama içeri giremiyorlardır.





Kazumi gelip Johan'ın ona Reiji Maigo'nun Yuuji'den alındığını söylediğini iletir. Yuuji içerde Reiji Maigo'yu kendisi geri almaya karar verir. Wilhelmina, Shana ve Margery içeri girmek için bir yol bulurlar. Margery önden giderek kalkan oluşturur. Sydonay girişte Margery'i yaralar. Shana ve Wilhelmina Sydonay ve Hecate ile dövüşmeye başlarlar ve Reiji Maigo'nun içindeki zırhı görürler.
Yuuji kılıcını kaybeder ve düşer.



Shana ve Wilhelmina Statue of Pride'ı yok etmeye çalışırken, Yuuji düştüğü yerden kalkar ve tekrar kılıcını almak için yukarı tırmanmaya başlar. Kılıca ulaştığında aklındaki korumak istediği isim Shana'dır. Shana Wilhelmina'nın yardımıyla Yuuji'nin olduğu yere girer. Bu arada Statue of Pride tamamen aktif olmasına ve Yuuji silinip gitmesine çok az kalmıştır.



Shana ve Yuuji karşılaşırlar beraber Reiji Maigo'yu almak için artık hareket eden Statue of Pride giderler. Statue of Pride tam Yuuji'yi öldürecekken Konoe'nin anıları hatırlar ve Shana karşısına geldiğinde ise alev kanatlarını gördüğünde çok sevdiği kuşları hatırlar. Yuuji Reiji Maigo'yu geri alır ve Shana ile birlikte uzaklaşırlar.



Sonraki gün Shana ve Kazumi tekrar mektuplarını verip aynı yerlerde Yuuji'yi beklemeye başlarlar. Saito babasına telefon eder. Kazumi ağlamaya başlar. Shana ise Yuuji'nin geldiği yöne doğru dönerek gülümser. (Umarım bu sefer doğru düzgün söylemiştir.. Neyse bunu üçüncü bir sezon olursa öğrenicez)



Yuuji büyüdü adam oldu nihayet bu sezon.. Shana söyledi, Yuuji Shana'nın yanına geldi.. Yuuji bölümün sonunda, "Şehri koruduğumuz bu gece, gelecekte neyle karşılaşacağıma inanarak dünyamı değiştirdim," diyor ve karda ayak izleri birden kesiliyor. Sanırım Shana'yla uçarak gittiler.. Ama annesini ve yeni doğacak kardeşini bırakıp gidebilicek mi gerçekten? Bilmiyorum... Vauv 3. sezonu istiyoruz!! Ama kesinlikle sezonun en iyi bölümleri 17-21 arası bölümlerdi. Wilhelmina vs. Sabrac bölümleri harikaydı.

Ve son bölümde yayımlanan 3. kapanış şarkısı;

Mami Kawada, Sense



Shakugan no Shana Second Bitti.. Melon Pan İstiyorum! - II



Yuuji dehşete düşmüş bir şekilde Reiji Maigo'dan çıkan Zırh'a bakmaktadır. Zırh Pheles'in enerjisini emdikten sonra Wilhelmina Pheles'i yakalar. Shana ve Margery Yuuji'nin yanına çıkarlar. Margery sakin olmasını ona zarar vermiyeceğini söyler. Bu arada Konoe ve kahyası Wilhelmina ve diğerlerinin olduğu çatıya doğru merdivenleri çıkmaktadırlar.




Bal Masqué'nin sarayında Gin(gümüş zırh) kaybolan yerler Yuuji'nin reiji Maiogusandan çıkanla aynıdır. Margery ve Yuuji ortaya çıkan Gin'i fuzetsu ile yakalamaya çalışırlar. Hecate, Konoe şeklinde ortaya çıkıp Yuuji'nin içinde Gin'e geri çekilmesini söyler ve reiji maigo içinde mühürler. Yuuji dövüş sırasında darbe alınca Johan özgür kalır ve Pheles'le beraber uzaklaşırlar. Johan Pheles'le konuştuktan sonra tekrar kaybolur ve Yuuji geri gelir.





"Pheles - Beautiful Whim ve Johan - Eternal Lover kavuştu (kısa bir süre olsa da)"












"Yuuji Yuuji Dai Suki!"











Ertesi gün Bal Masque Gin'i aktive eder. Yuuji ve Shana okulda normal bir gün geçirirler. Sydonay Outlaw'ın ofislerinden birine saldırır ve yok eder. Tanaka artık flame haze ve bu dünyayla uğraşmak istemediğine karar verir ve Satou ve diğerleriyle konuşmamaya başlar. Yuuji eğitime devam ederken Blutsauger'ı kullanmak istediğini söyler. Wilhelmina Gin ve Reiji Maigo ile ilgili araştırmasına devam etmektedir. Satou Margery'e onun yanında dövüşemese de Outlaw'da çalışmak istediğini ve bir şekilde yardımcı olmak istediğini söyler.



Wilhelmina, Destructive Blade - Sabrac isimli bir King of Guze'nin Reiji Maigo ile ilişkisi olduğunu ve Misaki Şehrinde olabileceğini, ve Sabrac'ın onun nemesisi olduğunu çok güçlü olduğu için asla onu yenemediğini tam öleceği sırada Pheles ve Johan'ın onu kurtardığını anlatır. Zarovee adında yeni bir tomogara Misaki şehrinde ortaya çıkar. Yuuji Margery'den spellcaster olmak için kendisini eğitmesini ister. Shana ve Margery Yuuji'deki değişikliği farkederler ve Margery Yuuji'ye kararlılığın akılda bitmediğini davranışlarıyla meydana geldiğini söyler ve eğitimine ara verdim der. Yuuji eve döndüğünde annesi rahatsızlanır bu yüzden ertesi gün okula gitmez.


Shana ve Kazumi, Chigusa'nın (Yuuji'nin annesi) rahatsızlandığını duyunca hemen Yuuji'nin evine giderler Kazumi ise yemek yapıp götürür. Yuuji Kazumi'ye yakında buradan gitmesi gerektiğini artık Kazumi'nin kendisini şımartmasına izin veremeyeceğini söyler ve özür diler. Shana Yuuji'ye kızar ve yanlış bir davrandığını söyler. Yuuji tek başına yürüyüşe çıktığında tomogara Zarovee - Collation Flux ile karşılaşır.



Zarovee Yuuji'yi tehdit ederek yanında başka bir yere götürür. Yuuji Tanaka'yı farkederek yolun ortasında bağırmaya başlar ve Tanaka'ya bir ipucu verir. Tanaka artık bu tarz şeylere bulaşmamak için karar verdiğinden ne yapacağını şaşırır ama sonra Margery'e gidip olanları anlatır. Yuuji yanına götürüldüğü kişinin nerede olduğunu öğrenmeye çalışır ama sonunda Zarovee'yi öldürmeye karar verir. Bu iki sezon boyunca Yuuji ilk defa "cool" bir davranış sergiler bizleri hayretler içinde bırakır. Zaten bu ikinci sezonun en güzel noktası da bu Yuuji'nin bu değişimiydi.

Shana ve Wilhelmina Yuuji'nin yanına gelirler ve Zarovee'nin ortağının yerini tespit edip onu öldürürler. Wilhelmina da Yuuji'nin bu değişimini farkedip verdiği kararı takdir eder (ilk defa) Yuuji'nin Shana için iyi bir partner olacağını düşünür-de arimasuka. Herkes herşeyin bittiğini düşünürken Yuuji hala bir şeylerin yanlış olduğunu hisseder ve Shana'yı çağırır. Sabrac - Destructive Blade; Wilhelmina'nın Nemesisi ortaya çıkar.

...Ve sezonun en güzel bölümü başlar-de arimasuka;

WILHELMINA VS. SABRAC



Sabrac tam Yuuji'nin Reiji Maigo'sunu alıcakken Wilhelmina Yuuji'yi kurtarır. Wilhelmina Sabrac ile dövüşmeye başladığında Yuuji Wilhelmina'nın onu korumaya çalışırken yaralandığını ve yarasının sürekli kanadığını görür. Wilhelmina Sabrac'ın açtığı yaraların (stigma) zehirli olduğunu ve Flame Haze iyileştirme gücünün bir işe yaramadığını söyler.







Wilhelmina ne kadar denese de Sabrac'ı öldüremediğini farkeder. (Bu 20. bölümü sanırım bir kaç kere seyredebilirim bütün bir sezon boyunca aradığım aksiyona doydum bütün 20 dk boyunca OMG! oldum :) Wilhelmina'yı eflatun maid kostümüyle böyle güzel bir aksiyon sahnesinde seyretmeyi ne zamandır istiyordum.) Wilhelmina Eternal Lover, Johan'ın Sabrac'ın stigmasına karşı bir spell insignia geliştirdiğini ve tamamladığını söyler. Yuuji'yi yerine bir kukla yaparak Shana'nın yanına gönderir.




Wilhelmina Sabrac'ı şaşırtmak için henüz stigma için olan spell insignia'yı kullanmaya başlamadığı için oldukça kan kaybetmiş ve yorulmuştur. Yuuji Shana'nın yanına giderken Sabrac'ı öldürmek için bir yol düşünmeye çalışır. Yuuji Shana'nın yanına geldiğinde beraber Margery Daw'un yanına giderler ve Yuuji planını anlatır Wilhelmina bu sırada Sabrac'ı oyalamaya devam eder. Tam Sabrac son hamlesini yapıcağı sırada Shana gelir. Sabrac stigmasına rağmen Shana'nın gücüne şaşırır. Wilhelmina; "En büyük düşmanım için hiç bir şey hazırlamadığımı mı düşündün-de arimasuka?!!" (OMG! Wilhelmina bu serideki en sevdiğim karaktersin.)



Yuuji Sabrac'ı yenmek için hazırladığı planını Wilhelmina ve diğerlerine anlatır. Sabrac'ın aslında bütün şehrin altına yayıldığını gördüklerinin onun bir parçası olduğunu söyler ve plana göre hareket etmeye başlarlar. Wilhelmina ve Shana Sabrac'ı oyalarken Margery de asıl Sabrac'ı öldürecek planı uygulamaya başlar.







Shana son hamleyi yapacağı sırada Yuuji'ye döner tam seni seviyorum diyecekken yine vazgeçer ve gider (yine mi evet yine söylemedi). Alastor bile bence artık söylemelisin, seni engellemeyeceğim der ve Sakai Yuuji'nin o gün yaptıklarını takdir eder. Sabrac ortadan kaldırılır ve Yuuji'nin annesi de iyileşir. Yuuji ise şehri terk etmeyi değil korumayı seçtiğini söyler.








Ertesi gün Yuuji Shana'ya "dün ne söyliyecektin" diye sorar. Shana "Nan demo nai!" (Hiç bir şey) der.












Yuuji ısrar eder. Shana Tsundere moduna girerek neredeyse bu sezon hiç yapmadığını yapar, "Urusai! Urusai! Urusaaaii!!!" (Bilmeyenler için "Kapa çeneni" demek oluyor.)








Kalan iki bölüm ve 3. kapanış şarkısı ise diğer postta..


İkinci açılış şarkısı;

Kotoko'dan Blaze



İkinci kapanış şarkısı;

Kotoko'dan "Sociometry"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

Anime (103) shounen (58) Komedi (33) Manga (29) dram (28) aksiyon (26) Slice of Life (23) doğaüstü (18) Bleach (16) Haber (16) shoujo (16) düşlem (13) gizem (13) Nichijou (11) Seinen (10) macera (10) korku (9) Kyoto Animation (8) Zombie Loan (8) Light Novel (7) Müzik (7) OST (7) bilim kurgu (6) kış 2012 (5) Binchou-tan (4) Harem (4) Kyou Kara Maoh (4) Natsume Yuujinchou (4) ToraDora (4) froth-bite (4) mecha (4) Ecchi (3) Puella Magi Madoka Magica (3) Shakugan no Shana II (3) Tarihi (3) hayao miyazaki (3) mahou shoujo (3) Baka to Test (2) Danshi Koukousei no Nichijou (2) Fangirling (2) Ika Musume (2) Kurenai (2) Kurogane no Linebarrel (2) Maria+Holic (2) OVA (2) Shugo Chara (2) Skip Beat (2) Takvim (2) Tegami Bachi (2) Toshokan Sensou (2) bishounen (2) ef - a tale of memories (2) isao takahata (2) psikolojik (2) rinne no lagrange (2) studio ghibli (2) AAA (1) Adarushan no Hanayome (1) Akagami no Shirayuki Hime (1) Akikan (1) Akuma to Dolce (1) Allison to Lillia (1) Anket (1) Ashita no Yoichi (1) Azumanga Daioh (1) Baby Princess (1) Birdy the Mighty (1) Bokura Wa Itsumo (1) Chi's Sweet Home (1) Double Arts (1) Eensy Weensy Monster (1) Freedom (1) Fullmetal Alchemist (1) Genji Monogatari Sennenki (1) Genshiken (1) Gosick (1) Hakushaku to Yousei (1) Hana to Akuma (1) Hetalia Axis Powers (1) Hidamari Sketch (1) Honey Hunt (1) Hoshi wa Utau (1) Inuyasha (1) Itazura na Kiss (1) Junk Town (1) Kamisama Dolls (1) Kemono no Souja Erin (1) Kigeki (1) Kiniro no Corda (1) Koibana Koiseyo Hanabi (1) Konnichiwa Anne (1) Koukaku no Regios (1) Kurokami (1) Kuroshitsuji (1) Kyou Koi wo Hajimemasu (1) Kyousogiga (1) Last Exile (1) Lovely Complex (1) Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora (1) Maria-sama ga Miteru (1) Muv-Luv (1) Nodame Cantabile (1) Number (1) Nurarihyon no Mago (1) OAV (1) ONA (1) Otoyomegatari (1) Planetes (1) Psyren (1) RideBack (1) Romantik (1) Sangatsu no Lion (1) Sekai Meisaku Gekijou (1) Sekirei (1) Shout (1) Shuhei Kita (1) Sket Dance (1) Soul Eater (1) Sousei no Aquarion (1) Special A (1) Stranger - Mukou Hadan (1) Viper's Creed (1) Wallpaper (1) White Album (1) Z-Mazinger (1) Zettai Heiwa Daisakusen (1) a channel (1) ame to shoujo to watashi no tegami (1) anemone (1) aniplex (1) another (1) arete hime (1) askeri (1) detective conan (1) figür (1) flcl (1) fruits basket (1) fumiko no kokuhaku (1) fushigi yuugi (1) gainax (1) ghibli müzesi (1) goro miyazaki (1) hiiro no kakera (1) iblard jikan (1) inoue naohisa (1) inu x boku SS (1) japonya (1) josei (1) kill me baby (1) koisento (1) lucky star (1) mashiro no oto (1) mimi wo sumaseba (1) monster (1) neon genesis evangelion (1) out of sight (1) oyun (1) recorder to randoseru (1) sayonara zetsubou sensei (1) seiyuu (1) shaft (1) shitsuren chocolatier (1) sinema (1) smut (1) sora no woto (1) the pillows (1) tokyo (1) tokyo marble chocolate (1) un-go (1) vinland saga (1) watashi ni xx shinasai (1) yamanade (1) yuki kajiura (1) zero no tsukaima (1)